2018 Gelini Olacaksanız Bu Gelinlik Modellerine Bakmadan Geçmeyin

Genç kızların hayalleri arasında ilk sırada yer alan gelinlik alması ve karar vermesi oldukça zor bir kıyafettir. Hem en güzeli olsun, hem gösterişli olsun, modaya uysun, mevsime uysun derken adeta bir karmaşanın içinde buluruz kendimizi. Evet tercih edilmesi öyle kolay bir kıyafet değildir gelinlik hele sıradan hiç değildir. Her sene değişen modası ve o zarif detayları ile düğünde tüm gözlerin üzerine çevrilmesini sağlayacak ve yalnızca sizin üstünüzde olacak bir kıyafettir.

Seçimi bu derece sor olan gelinlik için evlenme arefesinde olan kızlarımıza özel 2018 modasını yansıtan bir kaç gelinlik modeli paylaşmak istiyorum.

1.Dantel Modası

İlk olarak sizlere değişmeyen ancak farklı detayları ile daha bir güzelleşen dantelli bir gelinlik paylaşmak istiyorum. Dantel zarifliği simgelediği için bence gelinlikle bütünleşince ortaya harika bir görüntü çıkıyor. Resimde ki gelinliğin sırt detayı da ayrı bir güzellik katmış. Etek kısmı işlemesiz sadece tül olarak tasarlanan bu gelinlik sade tercih eden kızlarımızın seçeceği nitelikte görünüyor.

2. Kat Kat Etekler

Yine bir 2018 gelinliği ile devam ediyoruz hanımlar. Bu resimde kat kat katmerli bir etek çarpıyor gözümüze ve sanıyorum ki gelinliğin en göz alıcı yeri de bu katmerli eteği. Üst kısmı straplez olarak tasarlanan gelinlik yine sade ve şık görünüyor.

3.Dantel Kollar

Benim bu sene gözüme çokça çarpan bir diğer gelinlik modeli ile tabiri caize defilemize devam etmek istiyorum hanımlar. Dantel detaylı kollarda bu sene oldukça modaydı ve sanıyorum ki 2018 de de bu moda devam edecek. Özellikle kollu gelinlik giymek isteyen gelinlerimiz için bu model ideal bir tercih olacaktır. Ayrıca etek kısmına konulan pırıltılı işlemeler de gelinliği ayrı bir güzel göstermiş görünüyor.

4.Kuşaklı Gelinlik

Resimde ki gelinlik modelimiz bel kısmından kuşaklı. Bu model gelinlerimizin belini daha ince ve zarif gösterecektir. Dantel detayları burada da yakalamak mümkün gerek kollarında gerek etek kısmında kullanılan el işlemesi danteller gelinliği oldukça havalı ve şık göstermiş. Göğüs dekoltesi yer alan gelinliğimiz yine şık bir duvak ile kombinlendiğinde harika bir gelin ortaya çıkacaktır.

13 Kasım 2017 tarihinde eklendi, 884 kez görüntülendi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git