Yeşilçam’ın Ünlü Simalarında Oyuncusu Zeki Alaysa Rahatsızlandı

Yeşilçam’ ın Ünlü Simalarında Oyuncusu Zeki Alaysa dan Kötü Haber

Ünlü oyuncu 72 yaşındaki Zeki Alaysa ‘ nın aniden yükselen şekeri sonucunda Topkapı Koç Üniversitesi Hastanesi’ ne götürüldü. Kontrolden geçirildikten sonra doktorları tarafından yapılan açıklamada durumunun iyi olduğu ancak tedbir açısından 1-2 gün müşahede altında tutacağız dediler..  Kızı Zeynep Alaysa alınan bilgiye göre babasının bir diyabet hastası olduğunu 18.nisanda doğum gününü kutladık kutladık, aniden rahatsızlandı fakat durumu şimdi daha iyi dedi..

zeki alasya

Zeki Alaysa Kimdir..

18 Nisan 1943 doğumlu aslen Kıbrıslı Türk Sinemasının ve tiyatrosunun önde gelen isimlerinden biridir..

Robert Koleji mezun olan sanatçı sanat hayatına 1959 yılında amatör bir tiyatrocu olarak başladı..  Yine kendi gibi çok sevilen sanatçılarımızdan Haldun Taner, Metin Akpınar’ ında içinde bulunduğu Devekuşu Kabare Tiyatrosunu 1967 yılında kurdular..

Zeki Alasya

1973 yılında filmler çevirmeye başladı ve Metin Akpınar ile müthiş bir ikili oldu ve bir çok filmde birlikte rol aldılar.. Devlet Sanatçısı ünvanı sahibi Zeki Alaysa bir çok filminden dolayı komedyen olarak ün kazandı..

Kendi ile özdeşleşen filmlerinden bazıları Salak Milyoner, Köyden İndim Şehire, Güler Misin Ağlar Mısın, Nereye Bakıyor Bu Adamlar, Hasip ile Nasip dir

küçük ağa

En son olarak Küçük Ağa dizisinde Mehmet Ağa rolü ile televizyonlarda izlemiştik..

PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git