Mükemmel Bakışlar ve Uzun Kirpiklere Kavuşmanın Sırrı Mutfaktaki İki Malzemede

Her kadın mükemmel bakışlara sahip olmak ister ve şüphesiz güzel bakışlara sahip olmanın yolu güzel kirpiklere sahip olmaktan geçer.  Kirpiklerinizi olduğundan uzun ve gür göstermek için rimel ve takma kirpikler yardıma yetişiyor.  Ancak aslında her kadının hayali doğal görünümlü sağlıklı kirpiklere sahip olmaktır.

Doğal ve uzun kirpiklere kavuşmak aslında çokta zor değil, biraz emek ve sabır istiyor.  Uzun ve doğal kirpiklere sahip olabilmeniz için sizlere birkaç yöntem önereceğiz.

 

Uzun Ve Sağlıklı Kipiklere Nasıl Kavuşulur?

  • Zeytinyağı ve Hint Yağı Karışımı
  • Vazelin
  • Yeşil çay
  • Kopmalar İçin Shea Yağı
  • E Vitamini içeren Serumlar
  • Kirpik Uzatma Serumları
Kadınsı derin bir bakışa sahip olmak için uzun ve gür kirpiklere ihtiyaç vardır.  Birçok kadın rimel kullanımı ve akşam temizliğine özen göstermediğinden kirpiklerini kaybedebiliyor.  Bunun yanı sıra genetik olarak seyrek kaş ve saçlarınız varsa, kirpiklerinizde  aynı sorun yaşanabiliyor. Daha kalın, dolgun veya daha uzun kaşlar elde etmek istiyorsanız, kaşlarınız hızlıca uzasın istiyorsanız takviye doğal yağlar öneriyoruz.
Çok fazla tavsiye edilen yağ ve serum mevcut.  Bazıları gerçekten faydalı ancak bazıları hiç işe yaramayabilir ve zaman kaybedebilirsiniz. Bir kere saç ve kirpik yapısı ve derisi farklıdır. Saç köklerinize iyi gelen yağlar kaşlarınıza iyi gelmeyebilir.
Gür kirpiklere ulaşmak için  kıl köklerinin kan dolaşımını sağlamalısınız.  Şimdi size küçük bir kür önereceğiz; 1-2 damla hint yağı ve 1 damla lavanta yağını VEYA neem yağı VEYA kuşburnu yağı VEYA Biberiye yağı VEYA çay ağacı yağı veya üzüm çekirdeği yağı karıştırılır. 2 yağ karışımından oluşan serum temiz bir rimel fırçası aracılığı ile kirpiklere uygulanır. Genelde gece yatmadan önce uygulamanız önerilir.
Ayrıca Vazelin ile  bir çözümü var. Vazelini temiz kirpiklerinize her gece uygulamanız durumunda kıl köklerini besleyerek sağlıklı şekilde uzamalarını sağlar.

E vitamini kapsüllerini tercih ediyorsanız bir kapsül açarak temiz kirpiklerin üzerine uygulayın. 3-4 saat sonrasında silebilirsiniz. Her gece yapmanız daha hızlı cevap almanıza yardım eder.  E vitamininin antioksidan kapasitesi sağlıklı saç büyümesini destekler. Bu yağın uygulanması sonucunda kıl köklerinde bulunan folikülleri harekete geçirerek kan dolaşımını hızlandırır.

Kirpiklerinizin Uzaması İçin Ne Yemelisiniz?

Vücuttaki sağlıklı kirpik büyümesini desteklemek için dengeli bir diyetiniz olmalıdır. Sağlıklı kirpik büyümesi için bol miktarda protein ve sağlıklı yağlar gerekir. Kirpiklerinizin güzelleşmesine yardımcı olabilecek birkaç yiyecek tüyosunu paylaşıyoruz.

Elma, kızılcık, narenciyeler, çilek ve yaban mersini gibi meyveler
Yeşil yapraklı sebzeler,  bezelye, karnabahar, brokoli, domates, lahana ve brüksel lahanası
Yumurta, yağsız et, balık, kümes hayvanları, peynir ve süt gibi protein kaynakları
Badem, ayçiçeği tohumları, zeytinyağı ve avokadolarda bulunan sağlıklı yağlar
Zayıf kalmak için yada zayıflamak için yaptığınız diyetler malesef zaman zaman vitamin eksikliklerine yol açabiliyor. Bu sebeple kaş ve kirpik kaybı olabiliyor.

Rutin kirpik bakımı kirpiklerinizi daha sağlıklı kılar. Kirpiklerinize yaptığınız düzenli  bakım zaman içerisinde olumlu sonuçlar gösterecektir. Harika kirpikler elde etmenin en iyi ve en güvenli yolu, sağlıklı beslenme ve yağler ile düzenli bakımdan geçiyor.

PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git