Terazi Burcu Erkeği

Her ortama ayak uydurabilen, konuşkan ve yardımsever Terazi erkeğinin yanında daima huzur bulabilirsiniz, îyi niyetli ve pozitif bir erkektir. Sadece kendini değil, birlikte olduğu kadını da içinde bulunduğu zor şartlardan umutları sayesinde kurtarabilir. Ancak bu burç erkeğinin değişken olduğunu unutmayın. Bugün ak dediğine yarın kara diyebilir. Karar vermekte inanılmaz zorlanır. Düşünür, düşünür, düşünür. Onun düşünmesi flört ettiği kadını yorabilir. Adalet duygusu çok gelişmiş, dürüst hır erkektir. Kadınların her zaman gözdesi olur. Çünkü Terazi erkekleri aşk için yaratılmıştır. Belirlediği hedef için mücadele etmekten kaçınmayan Terazi burcu erkekleri güzel ve düzenli bir hayat yaşamak ister. Neşeli olan ve gülmekten keyif alan bu burç erkeği için yasam adeta bir sanattır. Çok sadıktır. Birlikte olacağı kadının yere sağlam basmasını ister.

terazi-burcu-erkegiBoğa Kadınından Çok Etkileneceksiniz

Bahar aylarında çok çalışacaksınız ve aşka zaman ayıramayacağmızı düşüneceksiniz. Ama yanılıyorsunuz. Çünkü aşk gelip sizi bulacak. Bir arkadaş toplantısında çok etkileneceğiniz bir kadınla tanışacaksınız. Nisan ayında beğendiğiniz Boğa kadınına duygularınızı açıklayamayacaksınız. Bir süre beklemeyi, onu daha yakından tanımayı isteyeceksiniz. Bu tanışma süresince ona yakın olmak için elinizden geleni yapacak, her fırsatta karşısına çıkmaya çalışacaksınız. Boğa kadınının etkileyiciliği karşısında zaman zaman diliniz tutulabilir. Onunla sohbet etmekten keyif alacaksınız. Bu dönemde ona karşı duygularınızın iyice yoğunlaştığını fark edeceksiniz. Boğa kadınına duygularınızı açıklamak isteyeceksiniz.

Mayıs Ayı Keyifli Geçecek

Mayıs ayı bunun için en uygun zaman. Boğa kadını bu teklifinize çok sıcak bakacak. Böylece hayallerinizdeki aşka yelken açmış olacaksınız. Mayıs ayı boyunca çok keyifli vakit geçireceksiniz. Zaman zaman Boğa kadınının kıskançlığı yüzünden zor günler geçirseniz de ondan vazgeçmeyi göze almayacaksınız. Romantik ama ayakları yere basan bu burç kadını sizin de hayata bakışınızı değiştirecek, aşka olan inancınız daha da artacak. Boğa kadınıyla yaşadığınız bu ilişki yaz aylarında da sürecek.

PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git