2011’de Kova Burcunu Neler Bekliyor?

2011 yılı kova burcu insanları için, kariyer ve iş anlamında zirve yapacakları bir yıl olacak. Kova burcu 2011 yılında iş ve kariyer için mücadele etse de zirveye oturacağı bir yıl yaşayacak. Kova burçları için özellikle 2011 Şubat ve Mart ayları iş, kariyer, para anlamında hayatlarının seyrini değiştirebilecek mükemmel bir fırsat ele geçirecekler. İş, kariyer, para anlamında asıl yükselme ise 2011 son aylarında gerçekleşecek. Yani 2011 Şubat ve Mart ayında iş, kariyer, para anlamında yükselme başlayacak ve zirveye 2011 son aylarında ulaşılacak. Uzun zamandır planladığınız iş hayallerinizi fazlasıyla 2011 Mart ayından itibaren gerçekleştirmeye başlayacaksınız. 2011 yılı kova burçlarının şanslarının açıldığı, son 10 yıldır ters giden her şeyin düzelmeye başladığı yıl olacak. Yarım kalan faydalı işlerin tamamlandığı, bekârların evlendiği, işsizlerin iş sahibi olduğu şans kapılarının açık olduğu bir yıl olacak 2011 yılı kova burçları için.

2011 Kova Burcu Aşk ve İlişkiler

07 Kasım -23 Şubat tarihleri arası kova burcu insanların hayatına aşkın, sevginin akacağı tarihler. Yalnız kova burçları için büyük aşklara yelken açılacağı, birlikteliği olan kova burcu insanları için aşklarını daha da güçlendirecekleri bir dönem.

14 Mart- 27 Nisan arası yalnız olan kova burcu insanları için, karşılarına aldatmacılı, hayal kırıklığı yaşayabilme riskinin olduğu bir tarih. Bu sebeple dikkatli olunmalıdır.

18 Mart- 22 Mayıs tarihleri arasında kova burcu insanları saklı, gizli ilişkilerden uzak durmalı, tehlikeli aşk maceralarından uzak durmalıdır. Zira bu tarihlerde girilecek bir ilişki gün ışığına çıkacaktır.

15 Haziran- 24 Temmuz arasında kova burcu insanları kendini sevgilisine, eşine karşı en iyi şekilde ifade edebilecek ve aralarında çözülmeyen sorunlar çözülür hale gelecektir.

06 Ağustos- 19 Eylül tarihleri arası evlenmek isteyen, evlilik hazırlıkları içinde olan kova burcu insanları için evlilik tarihinin alınacağı, düğün tarihinin belirleneceği, evlenileceği günler olacak.

17 Ekim- 26 Kasım kova burcu insanları için yalnızlıkların son bulacağı tarihlerdir. Eskiye dair değil yeni tanışılmış kişi ile yeni bir aşka başlanacak tarihlerdir.

12 Kasım- 27 Aralık tarihlerinde ise kova burcu insanlarının hayattan aşk adına beklentilerinin hepsinin gerçekleşeceği, mutlu bir ilişki, mutlu bir evlilik kurabileceği tarihler olacak.

Kova burcu insanların anlaştığı burçlar: akrep, yay ve terazi burçları
Kova burcu insanının anlaşamadığı burçlar: başak, koç, balık burcu insanları

2011 Kova Burcu Parasal Konular

06 Şubat- 21 Mart tarihleri arasında kova burcu insanları para kazanmak, zengin olmak adına çok önemli şanslar elde edecekler ve bu şansları kullanmayı bilecekler.
09 Mayıs- 18 Kasım tarihleri arasında iş hayatında çevresindeki kişilerden maddi anlamda çok destek görecek olan kova burçları, kariyerlerinde yükselecekler. Bu tarihler arasında daha çok para kazanmak için disiplinli çalışmaya özen göstermeniz gerekecek.

2011 Kova Burcu İş ve Kariyer

17 Mart – 22 Mayıs tarihleri arasında mevcut işinizde yükselme anlamında bir değişiklik veya işsiz iseniz son derece tatmin edici bir iş edinme imkânına kavuşacaksınız.

04 Mayıs- 15 Haziran tarihleri arasında elde ettiğiniz işinizde yükselmek ve daha iyi bir kariyer için ilk adımlarınızı atacaksınız.

2011 Kova Burcu Sağlık

01 Şubat- 28 Mart ve 06 Eylül- 19 Kasım tarihlerinde kova burcu insanlarının sinir sistemlerini kontrol altında tutması gereken bir dönem. Genel itibariyle sağlık açısından sorunsuz bir 2011 yılı geçirecek olan kova burcu insanları duygusal yapıları gereği geçici olsa da sinir sistemlerinin azizliğine uğrayabilirler.

PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git