2011 De Balık Burcunu Neler Bekliyor?

2011 yılı balık burcu insanlarının kendini geliştirmek, yeni alanlarda eğitim almak, oldukları şehirden uzak şehirlere eğitim almak için uzaklaşmak isteyecekleri bir yıl olacak. Balık burcu insanlarının 2011 yılında çevrelerini genişletmek için imkânları doğacak. 2011 yılı balık burçlarında yaratacağı en belirgin özellik kararsız kalmaları olacak. Tercih etmekte zorlandıkları, karar vermekte güçlük çektikleri güzel seçenekler çıkacak karşılarına. Her zaman olduğu gibi 2011 yılında da balık burcu insanların hayal dünyaları yine çok geniş olacak ve yine sezgileri, içgüdüleri çok isabetli çalışacak.

Balık burcu insanların 2011 yılının ilk ayı olan ocak ayında umutları yeşerecek ve hayallerini gerçekleştirebilmek için aklında fikirler üretmeye başlayacak. Hayata dair ideallerini gözden geçirecek ve programlar yapacak. Hayatını gözden geçirip bu yıl hayatındaki bütün eksileri artıya çevirebilmek için planlar yapacak.

2011 De Balık Burcunun Aşk ve İlişkiler Hayatı

12 Aralık 2010- 17 Ocak 2011 tarihleri arasında Satürn etkisi ile eski sevgiliniz, eski eşiniz, eski nişanlınız kısacası eskide kalmış duygusal bir ilişkiniz olduğu kişi ya da kişiler tekrar sizinle iletişime geçme çabası içine girecek. Siz son derece şaşkınlık veren bir sürece girecek ve kararsızlıklar yaşayacaksınız.

13 Mart ile 20 Nisan arasındaki dönmede duygusal karasızlıklarınız ve şaşkınlıklarınız bitecek ve sizin için en doğru kararı vereceksiniz. Bu dönmede dış görünüş açısından daha dikkat çeker beğeni toplar bir duruma bürüneceksiniz.
16 Nisan ile 21 Mayıs tarihleri arasında balık burcu duygusal bağı olan sevgilisi, eşi, nişanlısı ile inatlaşmaktan, kavgaya tutuşmaktan çekinmeli zira biraz gergin bir dönem yaşayabilir.

12 Mayıs ile 14 Temmuz arası ise bekâr balık burcu insanları için birden bire evlilik kararları alabileceği güzel gelişmelerin olduğu bir süreç olmakla beraber gerginlik yaşanabilme ihtimalinin de olduğu bir süreç. Balık burcu insanlarının aşk hayatının en hızlı olduğu dönem olan bu tarihler, sakin, anlayışlı, sabırlı davranılırsa mutlu evlilikler, mutlu birlikteliklerle sonuçlanabilir.
06 Haziran- 16 Temmuz tarihleri ise verilen bir önceki süreçte verilen evlilik kararlarının, flört kararlarının gerçekleştiği dönem. Balık burcu insanlarının mutlu düğün tarihlerini aldıkları bir süreç. Balık burcu kadınlarının bebek sahibi olacaklarını öğrendikleri bir süre. Aynı zamanda bebek sahibi olmaya karar verecekleri bir süreç olacak.

14 Ağustos- 29 Ağustos tarihleri arası sevgililer ve eşler arasında gerilim hat safhaya ulaşabileceği bir dönem. En çok boşanmaların, boşanma kararlarının, ayrılıkların yaşanabileceği bir dönem. Bu sebeple bu tarihler arasında sevgilinize, eşinize karşı anlayışlı olun, sabırlı olun.
Balık burcu insanının iyi geçindiği burçlar: ikizler, kova, başak
Balık burcu insanının zor geçindiği burçlar: koç, terazi, aslan

2011 De Balık Burcunun Para ve Zenginlik Hayatı

13 Nisan- 30 Nisan tarihleri arası balık burcu insanın parasal açıdan şanslı olduğu bir dönem. Bu tarihler arasında yapılacak yatırımlardan kazanç sağlanacak. Bu dönemde ortak iş yapmayın zira kavgalı bir ortaklık olabilir ve zarar edebilirsiniz. Ama kendi basınıza bir yatırım yaparsanız olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir dönem.

24 Ağustos-18 Eylül tarihleri arası bir arkadaşınızın ya da akrabanızın bir iş yardımını görerek kazanç elde edebileceğiniz bir dönme. Bu sebeple bu tarihler arasında ortak işler yapmaya başlayabilirsiniz, çünkü bu tarihler balık burcu insanları için birlik beraberlikle yapılan işlerden maddi gelir gelecek günler.

20 Kasım- 25 Aralık tarihleri arası ticari açıdan gelirler elde edebileceğiniz ticari seyahatlerin olacağı tarihler olup bu ticari seyahatlerin para getireceği dönemlerdir.

2011 De Balık Burcunun İş ve Kariyer Hayatı

17 Aralık 2010 – 22 Ocak 2011 tarihleri arası ekip işlerinde başarılı olunacak bir dönem. Mutlak desteğe ihtiyaç olan bir dönem.

10 Ekim – 22 Kasım 2011 tarihleri arası girişimci yönünüzün artacağı yeni iş kapıları elde edeceğiniz bir dönem. Muhtemelen kariyerinde yeni bir sayfa ile yeni bir kariyer yükseltme imkânı balık burcu insanlarını beklediği dönem.

2011 De Balık Burcunun Sağlık Hayatı

14 Şubat – 19 Mart tarihleri arası duygusal açıdan yoğunluklar yaşayacağınız, ruhsal sağlığınızın zaman zaman inişler çıkışlar yaşayacağı bir dönem. Genelde 2011 yılında fiziksel sağlık sorunu yaşayamayacak olan balık burcu insanları, bol bol su tüketmeye devam etmeliler zira böbrek ve idrar yollarında kum veya taş oluşumu belirebilir.

PAYLAŞ
2011 De Balık Burcunu Neler Bekliyor? Konusuna 2 Yorum Yapıldı
  1. muneye dedi ki:

    evet gerçek tende gerçek

  2. Asya dedi ki:

    Arkadaşlar ben de balık burcuyum ve bunların hepsi gerçekten oluyor…Daha zamanı gelmediklerini bilmemem.Ama gerçekten de biliyor….sizde kendi burcunuza bakın ve neler olacağını göz önüne getirin 🙂 😀

Sayfa başına git