2013 Yazı İçin Podyumlardaki Göz Makyajı Dedikoduları !

2013 Yazı İçin Podyumlardaki Göz Makyajı Dedikoduları !

2013 yazı için harekete çoktan geçmiş olan makyaj uzmanları bu yılın en çok ilgi görecek olan ve podyumlar da göreceğimiz göz makyajı tiyolarını paylaşıyorlar. Özellikle yaz aylarında makyaj yapmak bayanlar için bir işkence olarak düşünülse de, makyajın akması, terleme gibi nedenler ile makyaj yapılması pek tercih edilmiyor. Ama 2013 makyaj modasında öyle güzel renkler ve tonları ile öyle doğal makyajlar ve özellikle göz makyajları ile karşılaşacaksınız ki makyaj yapmadan dışarı çıkmak istemeyeceksiniz.

Kıyafetiniz ile Aynı Renk Far Kullanmayın ! 

Eskidenmiş o bluz mavi, göz far mavi yapılan makyajlar….. Şimdi ne kadar da basit ve özensiz geliyor insana. Ne renk kıyafet seçimi yapmış olursanız olun; göz makyajınızı kıyafetlerinizin aksi renkler ile renklendirmekten ve canlandırmaktan korkmayın! Özellikle iç rengi bir arada  kullanarak gölgelendirme ve basamaklandırma yöntemlerini kullanarak daha dikkat çekici ve manalı gözlere sahip olabilirsiniz. Unutmayın göz makyajı sizin karakterinizi, sınırlarınızı ve renklerini hatta hayata bakışınızı yansıtıyor 😉

göz makyajı

Koyu Renk Artık Moda, Kullanmaktan Korkmayın!

2012 göz makyajı modasında büyük bir ilgi gören koyu renk göz makyajı 2013 yılında da kendinden söz ettirir ve vazgeçilmezliğini gösterdi…. Buğulu ve derin anlamlar yüklenebilecek olan koyu renkler önceden sadece gece gezmelerinde, akşam buluşmalarında kullanılırdı ancak 2012 yazından itibaren sokak da yürüş yapan her kadının gözünde koyu renkli farları görmek artık çok normal. İstediğiniz yerde, istediğiniz zaman koyu renk far ile göz makyajınızı yapabilirsiniz.

Yüzünüze Aynı Renk ile Renk Katın!

2013 yazında, yaz ayların da çok da makyaj yapmaktan yana olmayan bayanların en çok kullanacağı makyaj olarak podyumlarda yerini aldı bile… Peki nasıl olacak bu aynı renk ile renklenmek….. Anlatayım: Bir renk ile gölgelendirme ve ton açma yöntemi ile makyaj yapacaksınız. Bu gözlerde kullanılan farın aynı tonun da olan bir parlatıcı ile dudakları renklendirmek ve pembe toz allık kullanarak saf ve doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Ters Etki Yöntemini Kullanın!

2013 Yazının dikkat çekici makyajlarından biri de ters etki yöntemi; kullandığınız ruj açık renk ise göz farınızı mutlaka koyu renklerden seçiniz veya koyu renk bir ruj kullanmayı tercih etti iseniz  daha çok ten renklerinde ve açık kahve tonlarında far seçimini yapınız.

PAYLAŞ
2013 Yazı İçin Podyumlardaki Göz Makyajı Dedikoduları ! Konusuna 2 Yorum Yapıldı
  1. Asya dedi ki:

    sşyah bir göz makyajına hangi tonlarda ruj gider

  2. sukran guler dedi ki:

    kalici sac duzlesdirmey le ilgili bi kurs varmi varsa zamani ve ucreti nedir bildirir senin cok memnun olurum

Sayfa başına git